10 september open dag duikvereniging

Gelukkig kunnen veel mensen weer op vakantie. Dichtbij of wat verder weg. Ben je wat verder weg, dan heb je misschien ook de mogelijkheid om te snorkelen en wat is dat mooi!! Sommigen zullen daar ook misschien ook een duikje maken. Nu kan je dit een eenmalige ervaring laten zijn, maar je kunt ook in Nederland het duiken (verder) oppakken door een gedegen opleiding te volgen en wekelijks ervaring op te doen. Vrijblijvend, maar wel in een gezellige sfeer van een vereniging, waar iedereen klaar staat om elkaar te helpen en waar je altijd een buddy hebt om mee te duiken. Hoe fijn is het om dan volgend jaar heel relaxed in het water te liggen en te genieten van wat er onder water om je heen gebeurd.

Kan dit dan in Nederland? Jazeker, wij zijn een NOB aangesloten duikvereniging en wij zijn iedere zondagochtend aan de waterkant te vinden. Op zondagavond is het zwembad geopend voor ontspannen zwemmen, opleidingen en oefeningen om je duik skills nog verder te vergroten.

Geïnteresseerd? meld je dan vast aan voor een proefduik of voor de open avond op 10 September. Je gaat dat samen één van onze instructeurs te water en krijg je meer informatie over de duikopleiding. De open avond begint om 21.00 uur in zwembad Almere Stad.

Meld je hier aan!

Hopelijk tot dan!