Vanaf September is het mogelijk  om de duikvereniging extra te steunen via de vriendenloterij. Als je aangeeft dat je voor Narwal Almere wilt spelen, dan gaat de helft van het lot naar de duikvereniging. Speel je al mee, dan kan je via een simpel belletje naar de klantenservice je doel laten omzetten naar Narwal Almere. Speel je nog niet mee, maar wil je dat wel, stuur dan een mailtje naar het pr-team en dan nemen wij contact met je op.  Vergeet ook niet om vrienden en familie er naar te vragen.

Hoe meer loten ons als doel hebben opgegegeven, hoe groter de financiële bijdrage.

Op 25 September van 18.30 tot 21.30 doen we mee aan een belactie. We zijn nog opzoek naar een aantal bellers, die ons willen helpen. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar prteam@duikvereniging-narwal.nl