28 Augustus Openavond Duikvereniging

Gelukkig konden veel mensen weer op vakantie. Dichtbij of wat verder weg. Was je wat verder weg, dan heb je mischien ook heerlijk gesnorkeld en wat is dat mooi!! Sommigen hebben wellicht daar ook een duikje gemaakt of zelf een brevet gehaald. Nu kan je dit een eenmalige ervaring laten zijn, maar je kunt ook in Nederland het duiken (verder) oppakken door een gedegen opleiding te volgen en wekelijks ervaring op te doen. Vrijblijvend, maar wel in een gezellige sfeer van een vereninging, waar iedereen klaar staat om elkaar te helpen en waar je altijd een buddy hebt om mee te duiken. Hoe fijn is het om volgend jaar heel relaxed in het water te liggen en te genieten van wat er onder water om je heen gebeurd.

Kan dit dan in Nederland? Jazeker er zijn heel veel duikverenigingen in Nederland, waar je terecht kunt. In omgeving Almere/Gooi kun je bijvoorbeeld bij ons terecht. Wij zijn een NOB aangesloten duikvereniging en wij zijn iedere zondagochtend aan de waterkant te vinden. Op zondagavond is het zwembad geopend voor ontspannen zwemmen , opleidingen en oefeningen om je duikskills nog verder te vergroten.

Geinterresseerd? meld je dan aan voor de openavond op 28 Augustus. Je maakt dan een proefduik met een van onze instructeurs en krijg je meer informatie over de duikopleiding. De openavond begint om 21.00 uur in zwembad Almere Stad.

Aanmelden kan via proefduik@duikvereniging-narwal.nl

Hopelijk tot dan!