Snorkelen

Ga goed voorbereid op vakantie en leer snorkelen!

Steeds meer mensen boeken vakanties in verre oorden waar je prachtig kunt zwemmen en waar je omringt wordt door vissen met de meest uiteen lopende kleuren. Wil je daar op een ontspannen manier van kunnen genieten, dan is het verstandig om je te bekwamen in de snorkeltechnieken.

Duikvereniging Narwal maakt het mogelijk om op een prettige wijze het snorkelen te leren door middel van een korte cursus.

De duikvereniging biedt een cursus aan van 6 avonden bestaande uit:

  • 1e avond : Gecombineerde theorie en snorkel les
  • 4 avonden: Snorkel les
  • 6e avond : Proefduik onder begeleiding van een duik instructeur + certificaat

Na deze lessen zal je je zekerder voelen tijdens het snorkelen en kun je ontspannen genieten van het mooie onderwaterleven tijdens je vakantie.

De lessen worden gegeven tijdens onze trainingsavond in het zwembad van Almere-Stad. Op zondagavond van 21.00-22.00 uur. Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar.

Tijdens de lessen gaan we in op de volgende dingen: Het kiezen en aantrekken van snorkelmaterialen, het voorkomen van en omgaan met een beslaand masker, het ademen door en leegblazen van een snorkel en het zwemmen met vinnen. Als dit makkelijk voor je blijkt te zijn, gaan we verder met gevorderde technieken: Het leegblazen van een masker vol met water, het maken van hoekduiken naar de bodem, het klaren van je oren en het zwemmen onderwater. En als je durft sluiten we af met een heuse introductieduik met perslucht.

Het enige wat je nodig hebt om te kunnen snorkelen zijn een duikbril, snorkel en vinnen.

Deze kun je ook kosteloos bij ons lenen.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact met de secretaris via secretariaat@duikvereniging-narwal.nl