Buitenwater

Om goed te kunnen duiken, moet je niet alleen je duikbrevet hebben, maar moet je ook veel oefenen. Eigenlijk net als autorijden. Door het veel te doen leer je pas echt auto rijden. Veel mensen hebben hun duikbrevet in het buitenland gehaald en duiken mischien maar 1 keer per jaar. De basis zal je wellicht niet verleren, maar je bouwt geen ervaring op en dat kan best tot gevaarlijke situaties leiden.

Duikvereniging Narwal organiseert iedere zondag ochtend een duik in de Nederlandse wateren. Omdat onze thuishonk in Almere is, wordt er in een straal van ca 30 km gedoken. Denk dan onder andere aan duikstekken als: de Vinkeveense plassen, Speigelpolderplas, Haarlemmermeerplas, Gaasperplas, Reigersplas en andere plasssen in deze omgeving. Geen tropische paradijzen, maar ook hier kun je volop genieten van het onderwater leven.

Naast de wekelijkse duiken gaan we met de hele groep een weekend lang duiken in Zeeland. altijd een super gezellig evenement en partners zijn dan ook van harte welkom.

Tijdens de verenigingsduiken is altijd een duikleider aanwezig, die alles in de gaten houd, want veiligheid staat voorop bij de duikvereniging.

Een groot voordeel is verder dat je altijd wel een buddy hebt om mee te duiken. Je hoeft niet vooraf iets af te spreken, maar ter plekken worden de buddy paren gevormd. Een bijkomend voordeel is dat je vaak met een ander duikt en daar leer je ook weer een hoop van. Iederen duik toch weer net even anders.

Kortom: een ideale manier om duikervaring op je duikskills bij te houden op een leuke en gezellig manier.